Hikvision- en Safire-camera’s verbinden met Ajax in slechts 5 tikken

Bij Ajax waarderen we een geïntegreerde benadering van beveiliging. Daarom hebben we de mogelijkheid toegevoegd om camera’s en videorecorders aan Ajax-beveiligingssystemen aan te sluiten zodat u op elk gewenst moment de situatie in het beveiligde pand kunt volgen.

Vandaag lanceren we integratie met de videobewakingsapparatuur Hikvision en Safire. Nu kunt u met een paar tikken IP-camera’s en videorecorders van deze merken toevoegen aan de Ajax-app. Binnen enkele minuten krijgt u een uitgebreid videobewakingssysteem waarmee u uw huis en eigendommen kunt beschermen.

U kunt maximaal 10 camera’s en videorecorders aansluiten op Ajax met Hub en maximaal 50 apparaten met Hub Plus. Ondertussen beperken we het aantal streams van videorecorders met meerdere verbonden camera’s niet. Ze verschijnen allemaal in het gedeelte Camera’s toevoegen, zelfs als hun aantal de limieten overschrijdt.

In de Ajax-apps kunt u video’s van camera’s bekijken, het afspelen pauzeren en momentopnamen van camerastreams opslaan in het geheugen van uw telefoon.

Al uw persoonlijke gegevens zijn veilig wanneer u de Ajax-app gebruikt. Wachtwoorden voor toegang tot de Hikvision-cloudvideoservice en videostreams zijn gecodeerd en worden niet opgeslagen door Ajax. Daarom kunnen alleen u en mensen die u toegang hebt gegeven tot de camera’s video’s bekijken en afspelen.

Als u een videostream wilt opslaan, raden we u aan officiële Hikvision-apps en -services te gebruiken. Controleer de functies van de cloudvideoservice, omdat sommige functies mogelijk alleen beschikbaar zijn tegen een toeslag.