Dourte bieden Draadloze alarmsystemen, de oplossing om uw woning te beveiligen

Draadloze alarmsystemen, de oplossing om uw woning te beveiligen

Wist u dat er elke tien minuten een inbraak plaatsvindt in België en dat inbrekers gemiddeld maar drie minuten nodig hebben om in een huis binnen te dringen?

Geef hen geen kans door uw woning beter te beveiligen dankzij de nieuwe generatie draadloze alarmsystemen !

Ontworpen voor een maximum aan gemoedsrust en efficiëntie vertonen deze alarmsystemen een veelvoud aan voordelen:

De beste technologie

Een installatie zonder stof

Een strak en modern design

Een moduleerbaarheid zonder grenzen

Een permanente toegang vanaf uw smartphone

Dourte, experten met toewijding aan uw veiligheid

Onze passie is beschermen wat voor u van groot belang is!

Dourte analyseert, configureert en installeert alarmsystemen sinds 1990.

Wij schenken heel veel aandacht aan het voorstellen van een installatie die perfect overeenkomt met de behoeften van onze klant.

 

Bij Dourte is het team :

 

Up-to-date

Up-to-date

De laatste nieuwigheden op vlak van veiligheid worden op de voet gevolgd door de techniekers.  Dit zorgt ervoor dat we steeds een voorsprong hebben op inbrekers.

Tot uw dienst

Tot uw dienst

Uw woning wordt onderworpen aan een echte analyse van de risico’s met als doel de meest brede oplossing te bieden.  Bij Dourte is al het vakmanschap op vlak van veiligheid aanwezig.

Een echte partner

Een echte partner

Wij garanderen u een echt partnerschap in het zoeken naar de beste oplossing, vanaf de analyse tot en met de procesbegeleiding en dit alles ten gunste van uw veiligheid.

Redenen waarom voor ons zou moeten kiezen?

100% veilig

100% veilig

Dankzij de Jeweler-technologie is een AJAX-alarmsysteem net zo betrouwbaar als een bekabelde verbinding.
Zonder abonnement

Zonder abonnement

U bezit het volledige AJAX alarmsysteem. Geen verborgen kosten of abonnementen.
Design

Design

De verschillende elementen van uw alarmsysteem passen in elk interieur, met klasse en discretie.
Lange levensduur batterijen

Lange levensduur batterijen

De batterijen hebben een bereik tot 5 jaar.

Onze beste eigenschappen

24-uurs bescherming

FireProtect is de brandveiligheidsbarrière van het Ajax-systeem. Het kan verbinding maken met de Ajax Hub of onafhankelijk werken – zet het gewoon aan en hang het onder het plafond om de klok rond bescherming te krijgen. Het detecteert zowel rook als plotselinge temperatuurstijgingen.

Wat is de 24-uurs bescherming?

Het kan verbinding maken met de Ajax Hub of onafhankelijk werken – zet het gewoon aan en hang het onder het plafond om de klok rond bescherming te krijgen. Het detecteert zowel rook als plotselinge temperatuurstijgingen. Met het apparaat kunt u verschillende soorten alarmen configureren en werken samen met andere Ajax-brandmelders – als er slechts één brand detecteert, worden alle sirenes ingeschakeld.

Hoe de klok rond bescherming te gebruiken?

Met de mobiele Ajax-applicatie kun je de status van het apparaat volgen, de instellingen aanpassen of zelfs de rookkamer testen (ja, het is niet meer nodig om naar het plafond te klimmen en op die kleine knop te drukken). En dit alles kan overal ter wereld worden gedaan.

Wanneer gebruiken we de klok rond bescherming?

Met het apparaat kunt u verschillende soorten alarmen configureren en werken samen met andere Ajax-brandmelders – als er slechts één brand detecteert, worden alle sirenes ingeschakeld.

GSM en Ethernet

Een miniatuurpictogram in het apparaatmenu van de Ajax Security System App waarschuwt u als uw SIM-kaart niet meer werkt en uw GSM-verbinding is verbroken. Ter herinnering, de GSM-verbinding is het tweede communicatiekanaal van uw systeem. Het nieuwe pictogram kan u er ook aan herinneren een SIM-kaart te installeren als u deze stap tijdens het installatieproces per ongeluk hebt over het hoofd gezien.

Wat is de GSM en Ethernet?

Ter herinnering, de GSM-verbinding is het tweede communicatiekanaal van uw systeem. Het nieuwe pictogram kan u er ook aan herinneren een SIM-kaart te installeren als u deze stap tijdens het installatieproces per ongeluk hebt over het hoofd gezien.

Hoe GSM en Ethernet te gebruiken?

Een miniatuurpictogram in het apparaatmenu van de Ajax Security System App waarschuwt u als uw SIM-kaart niet meer werkt en uw GSM-verbinding is verbroken.

Wanneer gebruiken we gsm en ethernet?

Ter herinnering, de GSM-verbinding is het tweede communicatiekanaal van uw systeem. Het nieuwe pictogram kan u er ook aan herinneren een SIM-kaart te installeren als u deze stap tijdens het installatieproces per ongeluk hebt over het hoofd gezien.

Onmiddellijke noodknop

Het apparaat bestuurt de beveiligingsmodi en stuurt een alarmsignaal naar het Central Monitoring Station door op de knoppen op de afstandsbediening te drukken. SpaceControl is een miniatuur sleutelhanger die het beveiligingssysteem bestuurt op een afstand tot 1300 meter zonder obstakels. Hiermee kunt u het Ajax-beveiligingssysteem in de gewapende, nacht- of ontwapende modus zetten en een alarm inschakelen.

Wat is de onmiddellijke noodknop? en hoe het werkt?

De fob is ingesteld via de iOS- en Android-gebaseerde mobiele applicatie voor smartphones of webapplicaties. Het Ajax-systeem is zelfvoorzienend, maar de gebruiker kan het aansluiten op het bewakingsstation van een beveiligingsbedrijf.

Hoe een onmiddellijke noodknop te gebruiken?

SpaceControl werkt alleen met één beveiligingssysteem (Ajaх of systeem van derden via de integratiemodule). Als u de sleutelhanger aansluit op een nieuw beveiligingssysteem, houdt deze op te werken met het vorige systeem. De sleutelhanger wordt echter niet automatisch verwijderd uit de lijst met apparaten van de hub.

Wanneer gebruiken we de onmiddellijke noodknop?

Omdat het tweerichtingscommunicatie is, weet u of het systeem de opdracht SpaceControl heeft ontvangen. De sleutelhanger werkt als onderdeel van het Ajax-beveiligingssysteem en is via het beschermde Jeweler-protocol verbonden met de hub. Bovendien kan de sleutelhanger worden gebruikt om elke externe beveiligingscentrale te bedienen via de integratiemodule uartBridge of ocBridge Plus.

Batterij backup

De EN 14604-norm vereist hoorbare waarschuwingen een maand voordat de batterijen volledig leeg zijn en ten minste een jaar van detectorwerking, rekening houdend met routinematige tests (onze FireProtect duurt tot 4 jaar). En het apparaat moet de status van de back-upbatterij te allen tijde bewaken en gebruikers waarschuwen als er een probleem is.

Hoeveel uur zal het werken?

Nadat experts de luidheid hebben gemeten, controleren ze of de zoemer gedurende een lange periode continu kan werken – 8 uur, afwisselend tussen 5 minuten geluid en 5 minuten rust.

Hoe batterij back-up gebruiken?

En het apparaat moet de status van de back-upbatterij te allen tijde bewaken en gebruikers waarschuwen als er een probleem is. Als er brand is, moet iedereen het weten: mensen in de volgende kamer, diepe slapers en slechthorenden.

Heeft de batterij een lange levensduur?

Nadat experts de luidheid hebben gemeten, controleren ze of de zoemer gedurende lange tijd continu kan werken – 8 uur.

Back-upinstellingen

Ze hebben gecontroleerd hoe snel het systeem reageert op de alarmknop die wordt ingedrukt en of de apparaatstatussen correct worden weergegeven. De overschakeling van normaal vermogen naar back-upbeslag werd gecontroleerd, en of de Hub de beloofde 15 uur kon doorstaan.

Werkt back-upinstellingen?

Onze Jeweler-technologie werd ook getest. Experts controleerden de twee antennes, die specifiek voor de hub waren ontworpen, evenals de sterkte van het radiosignaal. Ze controleerden of de werkelijke pings overeenkomen met de beloofde 12-300 seconden.

Hoe back-upinstellingen opslaan?

En beide communicatiekanalen – Ethernet en GSM (GPRS) – werden gecontroleerd om te zien of de back-up snel wordt ingeschakeld als het hoofdkanaal wordt afgesloten. Tegelijkertijd bevestigden de tests de sterkte van het Hub-besturingssysteem – het besturingssysteem kan niet worden vervangen door een aangepaste versie

Back-upinstellingen zijn echt nuttig?

De Hub kreeg de meeste aandacht, omdat deze de rest van de apparaten coördineert. Experts hebben gecontroleerd hoe snel het opdrachten naar de detectors verzendt en statusupdates ontvangt. Ze hebben gecontroleerd hoe snel het systeem reageert op de alarmknop die wordt ingedrukt en of de apparaatstatussen correct worden weergegeven.

IP-camera video

U kunt elke IP-camera die het RTSP-protocol gebruikt, verbinden met het Ajax-beveiligingssysteem. Er zijn geen beperkingen voor merken of modellen en de toepassing ondersteunt maximaal 10 camera’s of streams.

Wat is de video van de IP-camera?

Het geeft gebruikers de maximaal mogelijke keuzevrijheid als het gaat om videobewakingsapparatuur. Hoewel dit betekent dat het aansluiten van een camera van derden iets gecompliceerder is dan het aansluiten van onze Ajax-apparaten (wanneer u gewoon een QR-code moet scannen om Ajax-producten te verbinden).

Hoe IP-camera video te gebruiken?

Dat betekent dat Hikvision-, Dahua-, Foscam- en ActiveCAM-camera’s zullen werken, om er maar een paar te noemen. U kunt nu uw gebouwen in realtime volgen en schakelen tussen camera’s. Dit is een universele oplossing, maar we werken al aan een nauwe integratie met populaire videocamera’s.

Helpt het echt?

We hebben ook plannen om het opslaan van video’s op een server toe te staan, zodat je online kunt bladeren en eenvoudig door de geschiedenis kunt navigeren. Voorlopig kunnen DVR’s van derden worden gebruikt om de videostream op te slaan.

Ons werkproces

Analyse/Design

  • Klantbezoek
  • Risico analyse
  • Voorstel

Installatie

  • Een gecertificeerd team
  • Interventies overal in België

Onderhoud

  • Toezicht houden
  • 24/24

Wil meer weten? Het is net zo eenvoudig … Bel ons op +32 2 331 31 23

Bescherm uw huis met één vinger

Bij het ontwikkelen van het besturingssysteem voor Ajax Hub hebben we voorzien in de mogelijkheid van updates die de functionaliteit van het gehele beveiligingssysteem vergroten. Deze updates zijn gratis voor alle eigenaren van Ajax-alarmsystemen.

De Ajax-app maakt van uw beveiligingssysteem een ​​eenvoudig te beheren apparaat. Arm Ajax met een paar aanrakingen. Schakel de apparaten in voordat u binnengaat. Ontvang onmiddellijk meldingen met SwiftAlerts, een protocol waar zelfs moderne berichtensystemen jaloers op moeten zijn.

Dourte Bescherm uw huis met één vinger

Blijf op de hoogte met een compleet gebeurtenissenlogboek op het tabblad meldingen.

Ontvang direct meldingen via pushmeldingen, sms of spraakoproepen.

Bewaak de prestaties van detectoren en andere apparaten in realtime.

Ontvang herinneringen om in en uit te schakelen.

Beheer apparaatconfiguraties overal ter wereld.

Heb je ideeën in je hoofd?

Wij bieden toonaangevende beveiligingssystemen